Sari la conținut

Acest gest a fost făcut de Respawn Entertainment în când au lansat Titanfall, un FPS complet diferit față de orice alt titlu din ultimul deceniu. De asemenea, lucrăm la mai multe Titanfall pentru mai târziu în an da, am spus cuvântul T.

noul titanfall

Au existat zvonuri că ar fi o versiune free-to-play a Titanfall, dar este mai mult pe linia Overwatch. Este un shooter standard, unde fiecare personaj are diferite abilități speciale.

Titanfall

Mulți jucători au fost dezamăgiți de faptul că Titanfall 3 nu a fost anunțat noul titanfall timpul fluxului live.

Ulterior, au apărut rapoarte că Titanfall 3 a fost abandonat în favoarea Apex Legends. Nu era clar dacă vom vedea în curând o altă experiență Titanfall, dar această îngrijorare a fost pusă astăzi mai devreme, șeful Respawn, Vince Zampella, a spus că jucătorii ar trebui să se aștepte la ceva nou în ceea ce privește Noul titanfall la sfârșitul acestui an.

noul titanfall

De asemenea, ne-am angajat să ascultăm feedback-ul jucătorilor. De asemenea, lucrăm la mai multe Titanfall pentru mai târziu în an Ne place să putem experimenta în acest univers nebunesc.

noul titanfall

De asemenea, ne-am angajat să ascultăm feedback-ul jucătorului. De asemenea, lucrăm la mai multe Titanfall pentru mai târziu în an da, am spus cuvântul T. Ne place să putem experimenta în acest univers nebun! Să sperăm doar că nu este un joc mobil.

Astfel, nu ar trebui să vină ca o surpriză lansarea Titanfall Assault pentru mobile. Industria jocurilor este mai profitabilă ca niciodată. La fel ca în cinematografe însă, majoritatea banilor sunt generați de francize foarte vechi și continuări ale unor jocuri care vor genera cu siguranță vânzări generoase. Ocazional însă, există câteva studiouri care își fac curaj și investesc o sumă semnificativă într-o proprietate intelectuală noul titanfall nouă.

O experiență strategică ar fi totuși o completare interesantă pentru franciză. Numai timpul va spune ce are Respawn în lucru.

noul titanfall

Ce ai vrea să vezi în următorul joc Titanfall? Respawn a precizat că EA nu și-a influențat decizia de a crea Apex Noul titanfall.

noul titanfall

Pentru a încerca noul titanfall convingem un public sceptic luni întregi cu trailere și articole practice, suntem doar ca, ' Lăsați jocul să vorbească de la sine '- este cel mai puternic antidot pentru potențialele probleme Este rețeta perfectă pentru ca un plan de marketing să se stingherească, așa că de ce să avem asta - hai să livrăm jocul și să lăsăm jucătorii să joace.