Sari la conținut

Aici puteți să creați, să modificați și să previzualizați anunțurile video. Pentru a parcurge acest curs, trebuie să fiți familiarizat cu interogările Access. Anunțurile captivante au mai multe șanse de a înregistra clicuri. Suma CPV maximă este suma maximă pe care sunteți dispus ă să o plătiți pentru o vizionare a anunțului.

Măsurarea performanței campaniilor YouTube – Market Finder de la Google

Distribuirile obținute se înregistrează atunci când un spectator distribuie videoclipul. Mai jos puteți vedea câteva exemple. Filtrarea avansată Filtrați statisticile din cont pentru a căuta datele care vă interesează cel mai mult, cum ar fi Acțiuni obținute pe YouTube sau CPV max. Puteți să filtrați în funcție de etichetă sau să creați propriul filtru.

dating vizionări statele unite ale americii

După ce creați un filtru, îl puteți salva pentru a-l accesa ulterior cu ușurință. Segmentele Folosiți-le pentru a diviza datele în rânduri, pe baza celor mai importante opțiuni proprii, cum ar fi formatul, rețeaua, dispozitivul etc. Puteți segmenta și în funcție de tipul vizionării, pentru a diviza performanța asociată vizionărilor in-stream vs.

Au fost utile aceste informații?

Opțiunile de segmente diferă în funcție de fila pe care încercați s-o vedeți din contul Google Ads. Cum să adăugați sau să eliminați segmente Rapoartele automatizate Puteți personaliza tabelul cu statistici din contul Google Ads cu ajutorul coloanelor, al segmentelor și al filtrelor. În momentul în care tabelele arată exact așa cum doriți, le puteți descărca sub formă de rapoarte, în diverse formate, și le puteți dating vizionări.

În dating vizionări, puteți să stabiliți executarea rapoartelor la anumite intervale și să programați trimiterea acestora prin e-mail la propria adresă sau la adresa altor persoane care au acces la contul dvs. Cum să creați, să salvați și să planificați rapoarte Istoricul modificărilor Afișează modificările efectuate în cont. Acesta indică fiecare modificare dintr-o cronologie, asociată datelor din cont.

Prime Video: Unreal - Season 1

Puteți vedea toate modificările făcute într-un anumit interval de timp, puteți filtra rezultatele în funcție de tipul modificării cum ar fi ajustările bugetului ori modificările grupurilor de anunțuri sau puteți consulta modificările unei anumite campanii video.

Comparând modificările cu cronologia datelor privind performanța, puteți afla care dintre modificări au contribuit la îmbunătățiri ale performanței.

dating vizionări mobilier de dating de la dovetail

Cum să afișați istoricul modificărilor Modificarea coloanelor În afișarea Toate campaniile din contul Google Ads, puteți să adăugați și să eliminați coloane din orice filă dacă dați clic pe Modificați coloanele din meniul drop-down Coloane.

Orice element deselectat va fi ascuns data viitoare când vă conectați la contul Google Ads. Atunci când selectați Campanii video dating vizionări meniul drop-down cu tipurile de campanii, veți vedea următoarele tipuri predefinite de coloane: Vizionări — folosiți aceste coloane pentru a monitoriza vizionările videoclipului și interacțiunile publicului Public — aceste valori vă ajută să urmăriți creșterea publicului de pe YouTube Branding — vedeți cum sporesc anunțurile video gradul de cunoaștere a mărcii Conversii — analizați clicurile și conversiile de pe site 4 Filele principale Principalele file pentru campaniile YouTube pot fi regăsite mai jos.

Problema este să identificați acțiunile utilizatorilor cele mai valoroase pentru dvs. Obiectivul Să știți ce acțiuni ale utilizatorilor să cuantificați ca să vă adresați celui mai relevant public de pe YouTube pe toate ecranele și ca să vă atingeți sau să vă depășiți obiectivele. Cum să procedați Atunci când lansați o campanie YouTube, ceea ce vă interesează cel mai mult sunt afișările. Dar ce anume doriți să realizați cu afișările: popularitate, evaluare sau acțiune?

Fila Grupuri de anunțuri Folosiți fila Grupuri de anunțuri pentru a vedea rezultatele generale ale grupurilor de anunțuri video dintr-un anumit interval de date. Pentru definiții specifice fiecărei valori, dați clic pe pictograma?

Sfat Fiecare grup de anunțuri poate conține un singur format de anunț video specific Difuzați un grup de anunțuri separat pentru fiecare format de anunț video pe care vreți să-l folosiți Puteți difuza și mai multe grupuri de anunțuri Fila Anunțuri Fila Anunțuri este locul de unde vă creați și vă dating vizionări anunțurile.

Prime Video: Celebs Go Dating

Aici puteți să creați, să modificați și să previzualizați anunțurile video. În plus, puteți să vedeți și să personalizați statisticile, sumele licitate și multe altele.

dating vizionări site-ul poly dating uk

Fila Videoclipuri Cu ajutorul unei perspective mai clare asupra performanței videoclipurilor YouTube din anunțurile video, veți ști pe ce tip de conținut video să vă axați pentru publicul dvs. Fila Videoclipuri indică performanța cumulată a tuturor anunțurilor video.

  • Videoclipuri și tutoriale pentru Access - Access
  • Vezi afișările și rata de clic - YouTube Ajutor
  • Mai puțin Notă: Dorim să vă oferim cel mai recent conținut de ajutor, cât mai rapid posibil, în limba dvs.

Puteți vedea graficele care reprezintă performanța tuturor anunțurilor video în funcție de valori dacă selectați din meniul drop-down Vizionări. În plus, puteți vedea valorile de performanță și statisticile privind publicul pentru fiecare videoclip în pagina Analize pentru videoclipuri.

Când se contorizează afișările?

În fila Videoclipuri, dați clic pe titlul videoclipului sau pe Date statistice din meniul drop-down de lângă titlul dating vizionări. Fila Direcționare video Fila Direcționare video are două scopuri: să prezinte valorile de performanță pentru fiecare metodă de direcționare folosită și să vă permită să adăugați și să excludeți metodele de direcționare direct pentru grupurile de anunțuri și campanii. Aflați mai multe aici. Secțiunea Ținte din fila Direcționare video indică și performanța anunțurilor video în funcție de grupul de direcționare.

Selectați segmentul Anunț din această filă pentru a compara performanța fiecărui anunț pentru fiecare grup de direcționare. Adăugați coloanele privind păstrarea și interacțiunea în tabelul cu statistici pentru a măsura procentul din videoclip vizionat de utilizatori și a înțelege cum generează anunțul trafic dating vizionări canalul YouTube. Vizionați online Creați-vă prima bază de date Access Aflați cum să creați o bază de date Access în câteva minute, cu ajutorul unui șablon.

Access vă oferă șabloane care rulează pe computer sau în cloud. Vizionați online Introducere în interogări Noțiuni dating vizionări bază despre Access, partea a 3-a Aflați cum să creați interogări în Access Cursul descrie tipurile de interogări, crearea interogărilor de selectare, criteriile, asocierile și tabelele intermediare Vizionați online Webinar: Introducere în Access Urmăriți mai întâi acest webinar de 15 minute.

Este o introducere simplă în Access.

dating vizionări numele real dating on-line

Vom parcurge două tipuri de baze de date pe care puteți să le creați: aplicațiile Access bazate pe browser și bazele de date desktop. Mediu Se ocupă de interogări doar în citire Nu puteți modifica datele returnate de o interogare?

Nervul vag și conexiunea minte-corp

Acest curs vă arată cele mai comune cauze și soluții și furnizează linkuri către informații despre alte modalități dating vizionări a rezolva problema. Vizionați online Oprirea unei interogări care solicită date de intrare Pentru a face o interogare cu parametri să nu mai solicite date de intrare, eliminați toți parametrii sau remediați problemele din expresii de obicei, greșeli în numele câmpurilor.

dating vizionări dating revolvers colt

Vizionați online Utilizarea criteriilor în interogările Access Aflați cum să utilizați criterii pentru a filtra datele Access. Pentru a parcurge acest curs, aveți nevoie de o înțelegere de bază a interogărilor.

Vizionați online Utilizarea interogărilor cu parametri pentru a filtra rezultatele interogărilor Aflați cum să adăugați parametri la interogările dvs. Parametrii sunt o modalitate puternică de a filtra rezultatele interogărilor.