Sari la conținut

Avantajele programului de fidelizare: puncte bonus la orice comanda, in functie de valoarea acesteia; veti primi oferte speciale, reduceri rezervate doar clientilor fideli Libris; aveti acces permanent la informatii privind punctele de fidelitate. El a fost pe cale să răspundă la un apel de suferințădin New Hope Road din județul McNairy, cu soția în mașină cu el. Acum se comanda. Amândoi au suferit răni în urma atacului, dar în timp ce Buford a supraviețuit, soția sa a murit.

Primesti puncte de fidelitate Cum functioneaza?

buford dating

Punctele se acorda oricarui utilizator care are un cont activ pe libris. Pentru fiecare comanda plasata pe site-ul nostru veti primi puncte de fidelitate in functie de valoarea comenzii, active in 4 zile de la livrarea comenzii.

buford dating

De exemplu, pentru fiecare de lei cheltuiti veti primi puncte de fidelitate a caror valoare este de 1 leu. Puteti vizualiza in orice moment numarul de puncte acumulate in sectiunea contul meu.

buford dating

Cu punctele acumulate puteti achita integral sau partial o comanda pe libris. Daca ati acumulat puncte de fidelitate acestea vor aparea automat in cosul dvs.

buford dating

Pentru a le folosi e este suficient sa completati numarul de puncte pe care doriti sa le folositi si sa apasati butonul "incarca". Avantajele programului de fidelizare: puncte bonus la orice comanda, in functie de valoarea acesteia; veti primi oferte buford dating, reduceri rezervate doar clientilor fideli Libris; aveti acces permanent la informatii privind punctele de fidelitate. Conditii generale: punctele de fidelitate se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri; punctele de fidelitate nu sunt transmisibile; se acorda puncte buford dating pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate; valoarea punctelor buford dating a comenzilor include TVA; punctele se pot folosi pentru a achita taxe de livrare; daca in decurs de 30 de zile buford dating pentru care s-a primit un numar de puncte se returneaza, punctele primite pentru acea comanda vor fi anulate buford dating cont.

buford dating

Acum se comanda.