Sari la conținut

Pentru că ești nervoasă pe mine? Uite, știu că ești nervoasă pe mine dar asta nu înseamnă Look, I know you're mad at me , but this doesn't mean that Ok, înțeleg că asta n-a fost o zi în care să pierzi tratamentul, dar dacă ești nervoasă pe mine, mai bine tipa la mine sau ceva. Șefa mea e foarte nervoasă pe mine, dar încerc să uit asta, știi? Primesti puncte de fidelitate Cum functioneaza?

Altii au comandat si...

Toată lumea e tot timpul nervoasă pe mine așa că. I mean, everyone's always mad at me all the time anyway.

meforyou dating dl x dating app

Sper că nu ești foarte nervoasă pe mine, Leela, pentru braț și meforyou dating cele. I hope you're not too mad at meLeela, for tearing your arm off and all. Credeam că o să fii nervoasă pe dating vizionări. Meforyou dating thought you'd be mad at me. Mama ta o să fie nervoasă pe mine. Your mother will meforyou dating mad at me.

meforyou dating speed ​​dating fur unternehmen

Știu că ești nervoasă pe mine, dar nici în jumătate pe cât sunt eu. I know that you're mad at mebut not half as mad as I am at myself. Deci aparent erai nervoasa pe mine pentru ca m-am dus în desert fara tine.

Gata cu vorba - Andrew Clements

So apparently you were mad at me because I went to the desert without you. Anul trecut, a fost nervoasă pe mine că nu te întâlnești cu nimeni.

meforyou dating dating dating olsztyn

Last year, she was mad at me for you not dating enough. Pentru că ești nervoasă pe mine? Because you're mad at meright?

Nu mai ești nervoasă pe mine? You're not mad at me anymore? Uite, știu că ești nervoasă pe mine dar asta nu înseamnă Look, I know you're mad at mebut this doesn't mean that Ok, înțeleg că asta n-a fost o zi în care meforyou dating pierzi tratamentul, dar dacă ești nervoasă pe mine, mai bine tipa la mine sau ceva.

Okay, I get this wasn't a day to miss a treatment, but if you're mad at methen just yell or something. De ce e Helen nervoasă pe mine?

Why is Helen mad at me? Uite, știu ca ești nervoasa pe mine, ok, dar chiar am nevoie sa ma suni înapoi.

meforyou dating oxbridge dating online

Look, I know you're mad at meokay, but I really need you to call me back. Șefa mea e foarte nervoasă pe mine, dar încerc să uit asta, știi? My boss was pretty mad at mebut I'm trying not to let it get me down. De ce ești nervoasă pe mine?

meforyou dating dating gentleman

How the hell are you mad at me? Asta are vreo legătură cu faptul că ești atât de nervoasă pe mine? That got anything to do with why you're so mad at me?

Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

Stampila creativa Happy me: For you

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu meforyou dating.

Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.