Sari la conținut

Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context. In the naos, there is a beautiful iconostasis, dated from the 18th century. Există multe povești, de exemplu, de om sălbatic, datând din Evul Mediu. Printre acestea se numără numeroase fragmente de ceramică de pe tot cuprinsul Oceaniei , datând de la sfârșitul mileniului al II-lea î. Sculptura devenise o artă încă din Neolitic , primele sculpturi reprezentând figurine antropomorfe, deseori însoțite de animale. Specialiștii sunt entuziasmați deoarece orice nouă descoperire îi poate ajuta în înțelegerea habitatului și stilului de viață al acestui animal.

datând australia

Pe șantierul unui viitor cartier rezidențial au fost găsite fosile impresionante de bizon, mamut și țestoasă. Acestea au cel puțin Construcția a fost amânată încă din luna iulie pentru a lăsa timp de studiu paleontologilor.

datând australia

Fosilele de bizon sunt o raritate în zona San Diego, fiind doar pentru a doua oară când se descoperă un asemenea specimen. Specialiștii sunt entuziasmați deoarece orice nouă descoperire îi poate ajuta în înțelegerea habitatului și stilului de viață al acestui animal.

datând australia

Rămășițele bizonului vor rămâne după o serie de teste la Muzeul de Datând australia Naturală din San Diego, urmând să fie relocate ulterior într-o expoziție permanentă. În același loc au fost descoperite și fosilele a doi mamuți columbieni, creaturi ce puteau atinge chiar și patru metri înălțime.

Această descoperire este mult mai comună decât cea a bizonului, motiv pentru care datând australia locul oricărui șantier din California trebuie să se afle mereu și un palentolog.

Unirea Acasă în stiriglobalizare.roăseni, stiriglobalizare.roi

Fosilele au fost datate ca aparținând primei ere din Cuaternar, Era Pleistocenă, în timpul căreia au avut loc glaciațiile, datând australia și apariția omului.