Sari la conținut

Daca ati acumulat puncte de fidelitate acestea vor aparea automat in cosul dvs. De exemplu, pentru fiecare de lei cheltuiti veti primi puncte de fidelitate a caror valoare este de 1 leu. Punctele se acorda oricarui utilizator care are un cont activ pe libris. Pentru a le folosi e este suficient sa completati numarul de puncte pe care doriti sa le folositi si sa apasati butonul "incarca". Un semnal bio-chimico-energetic a anulat în trecut efectul de gravitație , iar dinozaurii au migrat către alte pășuni cosmice.

xenos dating

Primesti puncte de fidelitate Cum functioneaza? Punctele se acorda oricarui utilizator care are un cont activ pe libris.

xenos dating

Pentru fiecare comanda plasata pe site-ul nostru veti primi puncte de fidelitate in functie de valoarea comenzii, active in 4 zile de la livrarea comenzii. De exemplu, pentru fiecare de lei cheltuiti veti primi puncte de fidelitate a caror valoare este de 1 leu.

Xenos dating vizualiza in orice moment numarul de puncte acumulate in sectiunea contul meu.

xenos dating

Cu punctele acumulate puteti achita integral sau partial o comanda pe libris. Daca ati acumulat puncte de fidelitate acestea vor aparea automat in cosul dvs. Pentru a le folosi e este suficient sa completati numarul de puncte pe xenos dating doriti sa le folositi si sa apasati butonul "incarca".

xenos dating

Avantajele programului de fidelizare: puncte bonus la orice comanda, in functie de valoarea acesteia; veti primi oferte speciale, reduceri rezervate doar clientilor fideli Libris; xenos dating acces permanent la informatii privind punctele de fidelitate.

Conditii generale: punctele de fidelitate se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri; punctele de fidelitate nu sunt transmisibile; se acorda puncte si pentru comenzile xenos dating care s-au folosit puncte de fidelitate; valoarea punctelor si a comenzilor include TVA; punctele se pot folosi pentru a achita taxe de livrare; daca in decurs de 30 de zile comanda pentru care s-a primit un numar de puncte se returneaza, punctele primite pentru acea comanda vor fi anulate in cont.

xenos dating

Acum se comanda.