Sari la conținut

Syuji and his childhood friend, Yotsuko, have been mentored by him ever since they were young. La plantarea unui măr, gulerul rădăcinii nu este îngropat Important! Fenomenal păstrarea calității și transportabilitatea bună a culturii. Though you'd need to be a lucky guy to see that. Proprietățile pozitive și negative ale acestor meri sunt cunoscute de mult timp și trebuie luate în considerare la alegerea unui soi pentru plantare într-un teren personal. Descriere De-a lungul deceniilor de existență, Sinapul de Nord a devenit răspândit în multe regiuni, în principal cu un climat temperat.

Recenzii Soiurile târzii de mere sunt apreciate în primul rând pentru calitatea lor înaltă și păstrarea bună. Și dacă, în același timp, au și o rezistență ridicată la îngheț și un gust excelent, atunci orice grădinar va dori să aibă un astfel de pom fructifer pe site-ul său. Soiul de mere North Sinap este unul dintre acestea. Istoria reproducerii Istoria soiului de mere North Sinup a început acum aproape de ani. În prima jumătate a secolului trecut, oamenii de știință și-au pus sarcina de a crește specii rezistente la îngheț pe baza unor pomi fructiferi sudici gustoși, dar mult mai termofili.

Gustul său excelent este cunoscut de multă vreme, appletree dating acest măr nu era potrivit pentru latitudinile nordice datorită rezistenței sale slabe la appletree dating.

Cumpără Newton and the Apple Tree

Ca urmare a polenizării sinapei din Crimeea cu polenul Kitayka, s-a obținut soiul Kandil Kitayka, cu toate acestea, rezistența sa la temperaturi negative a rămas nesatisfăcătoare.

Mărul Kandil synap - progenitorul sinapei de Nord Experimentele au fost continuate. Însub conducerea lui I. Isaev, răsadurile soiului Kandil Appletree dating au fost plantate pe teritoriul uneia dintre stațiile experimentale din regiunea Moscovei. Appletree dating mai mulți dintre ei au murit mai târziu, neputând rezista iernilor reci, dar au existat și supraviețuitori. Dintre aceste răsaduri, cele mai promițătoare, cu gust bun și fructificare regulată, au fost selectate ulterior.

El a devenit primul specimen al soiului de mere North Sinap, a cărui fotografie și descriere sunt date mai jos. Îndupă numeroase teste de varietate, a fost inclus în appletree dating de stat, așa cum este recomandat pentru cultivare în regiunile Volga și Pământul Central Negru, precum și în sudul Siberiei de Appletree dating, în teritoriul Krasnoyarsk și Khakassia.

Descriere De-a lungul deceniilor de existență, Sinapul de Nord a devenit răspândit în multe regiuni, în principal cu un climat appletree dating. O astfel de popularitate a mărilor din acest soi se datorează, în primul rând, calității unice de păstrare a fructelor, care își pot păstra gustul și prezentarea până în luna mai a anului viitor.

Aspect de fructe și copaci Pomii din soiul Sinap de Nord sunt viguroși, înălțimea lor, în funcție de portaltoi, poate ajunge la m.

appletree dating

Coroana este larg piramidală, de densitate medie. Arborele are un schelet puternic, din care se extind numeroase ramuri laterale. Coaja de pe trunchi este cenușie, lăstarii tineri sunt de culoare cireș-cenușie și ușor pubescente, ramuri mai mari devin maronii.

Browser incompatibil

Frunzele sunt de dimensiuni medii, obovate, pubescente, de culoare verde închis, cu o nuanță cenușie. Pețiolul este scurt, îngroșat. Merele North Sinup coapte au o ușoară roșie Merele coapte ale Sinapului de Nord în imaginea de mai sus sunt rotunjite-conice, greutatea lor medie este de g. Culoarea de acoperire a fructelor este verde-galben, cu o roșie maro-roșie.

Newton and the Apple Tree ─ Centrul de știri Steam

Pielea este netedă, strălucitoare, netedă, capătă un luciu gras în dating onlinero depozitării. Pâlnia este îngustă, superficială, netedă, fără rugină. Pedunculul nu este foarte lung, maro, de grosime medie.

appletree dating

Pulpa de mere este albă, adesea cu o nuanță verzuie. Durata de viata Pe portaltoi viguroși, un măr poate trăi până la 60 de ani, dar calitatea și dimensiunea fructului în acest caz vor fi mai mici.

Apple Tree Yard Louise Doughty

Un portaltoi semi-pitic reduce durata de viață a copacului la aproximativ 40 de ani, dar în acest caz va fi mai puțin viguros și mai compact. De asemenea, calitatea fructelor appletree dating crește, vor deveni mai mari și mai gustoase. Cei mai compacti meri cresc pe portaltoi pitici Sinap de Nord Astmul dating site Cele mai mari și mai parfumate mere din soiul Sinap de Nord se coc pe exemplare altoite pe un portaltoi pitic, dar durata de viață a acestor copaci este scurtă, de doar de ani.

Gust Merele din soiul Northern Sinap au un scor mare de degustare speed ​​dating conway ar 4,6 cu maxim 5 puncte appletree dating. Gustul fructului este descris ca răcoritor, dulce, cu o acriune plăcută. Regiuni în creștere Regiunile optime pentru creșterea mărilor din soiul Sinap de Nord sunt Regiunea Centrală a Pământului Negru, precum și regiunile Volga mijlocie și inferioară.

Aici se descoperă cel mai pe deplin toate calitățile pozitive ale speciei.

Apple tree North synap: descriere, îngrijire, fotografii, păstrarea calității și recenzii

În plus, Siberia de Est teritoriul Krasnoyarsk și Khakassia se numără printre regiunile posibile pentru cultivarea soiului, cu toate acestea, este recomandat să crești mere în formă de strofă aici. Randament Pomii din soiul Northern Sinap au o maturitate timpurie appletree dating. Prima recoltă poate fi obținută la ani de la plantare. Pe pomii altoiți pe portaltoi semi-pitici, fructele pot apărea în ani, iar pe pitici - încă din 2 ani. După 20 de ani, fructificarea scade, devine brusc periodică, ani fructuoși alternează cu perioadele de recoltare slabă.

appletree dating

Acest lucru devine deosebit de vizibil dacă arborele nu este tăiat. Pomii din Sinupul de Nord pot produce o recoltă excelentă Important!

APPLETREE MANAGEMENT SRL

Randamentul total al unui copac de 15 ani cu îngrijire adecvată poate ajunge la kg. Rezistent la îngheț Pomii din soiul Northern Sinap sunt considerați rezistenți la îngheț. Conform acestui indicator, acestea sunt doar puțin inferioare celor obișnuite Antonovka. Copacii maturi pot tolera înghețurile până la ° C. În appletree dating mai reci, este posibilă deteriorarea locală a trunchiului și a ramurilor, în special la exemplarele tinere.

Rezistența la boli și dăunători Pomii din soiul Northern Appletree dating nu au o imunitate pronunțată față de nicio boală.

appletree dating

Rezistența crustei și a făinării este medie. Pentru prevenirea bolilor și apariția dăunătorilor, copacii trebuie tratați cu preparate speciale. Perioada de înflorire și perioada de coacere North Synap înflorește în mai, procesul începe de obicei în primul deceniu. În acest moment, tot mărul este acoperit cu flori roșiatice cu petale roz, emanând o aromă delicată de miere.

Florile de măr durează de la 1 la 1,5 săptămâni Appletree dating ating maturitatea tehnică în octombrie. După îndepărtare, fructul trebuie lăsat să stea câteva săptămâni, timp în care gustul lor se va îmbunătăți semnificativ.

După aceea, cultura poate fi procesată sau depozitată. Fructele îndepărtate appletree dating timp își pierd gustul și aroma, de multe ori devin maronii și sunt prost depozitate. Polenizatori Soiul Appletree dating Sinap este parțial autofertil. Pentru a obține un randament ridicat, prezența unui număr de polenizatori este obligatorie. Antonovka obișnuit, Mekanis, Orlik, Orlovskoe iarna, Memoria unui războinic, șofran Pepin, Slavyanka sunt potrivite în această calitate.

Transportul și păstrarea calității Soiul North Sinap are o calitate excelentă de păstrare și transportabilitate, motiv pentru care este adesea cultivat comercial.

How To Grow An Apple Tree From Seed

Argumente pro şi appletree dating În lunga perioadă de existență a Sinapei de Nord, grădinarii au acumulat o vastă experiență appletree dating lucru cu ea. Appletree dating pozitive și negative ale acestor meri sunt cunoscute de mult timp și trebuie luate în considerare la alegerea unui soi pentru plantare într-un teren personal.

Recolta de mere North Sinup poate fi păstrată până aproape de mijlocul anului viitor. Pro: Rezistență la îngheț și rezistență la secetă.

Productivitate ridicată.

Vremea în Apple Tree Creek mâine

Fenomenal păstrarea calității și transportabilitatea bună a culturii. Gust excelent.

appletree dating

Capacitatea de a folosi cultura atât pentru depozitare, cât și pentru procesare industrială. Merele nu se sfărâmă mult timp. Minusuri: Dimensiuni mari ale unui copac altoit pe un stoc înalt. Rezistență medie la boli.

Cu un randament ridicat, există multe fructe mici.