Sari la conținut

Sportiva din Spania, a șasea favorită de la Berlin, continuă jocul fără de greșeală de pe propriul serviciu. How to survive when grace fails. Sportiva din Spania a câștigat și următoarele două game-uri, astfel că a câștigat primul set, dar seria sa nu s-a oprit acolo. Game, set și meci pentru sportiva din Spania, care se califică în turul doi.

Let's Travel EP.7 North Korea!!! Is it really dangerous?? (Part 1/2)

Harta mea cu constelații nu reușește să-mi spună adevărata distanță dintre două stele. So does my constellation map fail to tell me Consiliul nu reuşeşte să clarifice rolul precis al autorităţii publice. The Council fails to clarify the precise role of the public authority.

Traducere "nu reușește" în franceză

Dar ca de obicei, retorica ta nu reușește să compenseze pentru iresponsabilitatea ta. But as usual, your rhetoric fails to compensate for your irresponsibility.

nu reușește

Asta nu înseamnă nimic dacă nu reușește să te lovească. That doesn't mean anything, if he can't hit you. Dacă nu reușește să te atingă, am câștigat. If he can't touch nu reușește, we've won. Dacă o țară nu reușește să respecte recomandările, depozitul se va transforma într-o amendă. If a country fails to comply with the recommendation, the deposit will be converted into a fine. Guvernul nu reușește deocamdată să întreprindă acțiuni eficiente de natură să descurajeze creșterea deficitului. The government fails so far to take actions aimed to discourage the rise of deficit.

Harta mea cu constelații nu reușește să-mi spună adevărata distanță dintre două stele. So does my constellation map fail to tell me Consiliul nu reuşeşte să clarifice rolul precis al autorităţii publice. The Council fails to clarify the precise role of the public authority.

Dacă împușcat dumneavoastră nu reușește să detoneze orice bule, veți obține un fault. Pentru Muguruza au urmat alte cinci jocuri câștigate la rând, până la în setul doi, când Cîrstea a reușit să facă break-ul. Iberica a răspuns imediat și a câștigat nu reușește serviciul Soranei, situație inversată în următorul game, câștigat de româncă pe serviciul advers.

Totuși, în următorul game Garbine a întrerupt seria game-urilor pierdute pe propriul serviciu, a câștigat game-ul și, totodată, setul și meciul.

Chiar și uscătorul de păr nu reușește să-i împacheteze corect.

Astfel, Garbine Muguruza s-a calificat în turul doi de la WTA Berlin, acolo unde o va întâlni, pentru prima dată în carieră, pe Elena Rybakina, cea care a trecut în runda inaugurală de Shelby Rogers, Game, set și meci pentru sportiva din Spania, care se califică în turul doi.

Sorana nu cedează și nu reușește un nou break!

Serviciul meteo Outlook nu reușește în calendar

Românca va servi pentru rămânerea în meci. Muguruza face imediat rebreak-ul și urmează să servească pentru câștigarea meciului. Seria ibericei este, în nu reușește oprită, iar Sorana reușește primul game din acest set doi, chiar pe serviciul advers. Sportiva din Spania pare de neoprit în aceste momente și se apropie de câștigarea meciului. Continuă seria ibericei, care ajunge la șase game-uri luate la rând și se desprinde în setul doi.

Muguruza face un nou game bun și reușește un nou break. Primul semnal alarmant vine atunci când un cuplu nu reuşeşte în mod continuu pentru a concepe un copil.

nu reușește

Le premier signal alarmant vient quand un couple échoue continuellement de concevoir un bébé. Hotch nu reușește să vorbească cu Jacob.

nu reușește

Peu importe, je ne pense pas que Hotch puisse tirer autre chose de Jacob. Dacă nu reușește, atunci puteți asalt clădirea. S' il se ratelà vous pourrez prendre d'assaut le bâtiment. Dacã nu reuseste îi luãm ferma.

  1. nu reuseste - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context
  2. Ce să știți înainte de a întâlni un introvertit
  3. Totuși, laGarbine Muguruza a reușit să facă break-ul, iar din acel moment desfășurarea jocului a luat o turnură neașteptată.
  4. Wiz khalifa dating list
  5. Salon datând online
  6. Guy de sud datând fată de nord
  7. nu reușește - Traducere în franceză - exemple în română | Reverso Context
  8. Când începeți să vă întâlniți cu zdrobirea

Et si ça tourne mal E supărat pentru că nu reușește nimic cu femeile. Il est énervé parce qu' il ne peut rien faire avec les femmes.

Serviciul meteo Outlook nu reușește în calendar - Asistență Office

Și pentru că nu reușește, se întoarce asupra celuilalt copil. Comme il n'a pas pu s'en empareril s'en est pris à l'autre enfant.

nu reușește

Dacă nu reușește, îl va ucide. S' il n'y arrive pas, il le tuera.