Sari la conținut

Dupa mai mult de 2 ani de dezvoltare, RSle era pregatit sa atace cu toate fortele Grupa B, dar din pacate, a sosit putin cam tarziu. Masina a iesit pe portile fabricii in , de atunci a avut doar 3 proprietari, iar acum indica 1, de kilometri in bord, iar pretul de pornire este unul pe masura Only registered users can write reviews. Pentru a stopa acest fenomen, constructorul american a inceput dezvoltarea unei alternative la conventionalul model Escort, cu motor frontal si tractiune pe spate.

Aceasta ar fi cea mai potrivită descriere pentru secțiunea a șaptea a istoriei BMW în versiune digitală.

istoria potrivită

Dedicată perioadei cuprinse între anii șipovestea începe cu un model aparte din istoria companiei, M3 E30 fiind singurul BMW de stradă născut dintr-un bolid de curse. La scurt timp, lista noutăților avea să fie completată cu un automobil care a stârnit euforia în rândul cunoscătorilor.

Din cand in cand, internetul mai scoate la suprafata masini extrem de rare, care la vremea lor au reprezentat un punct de referinta. Este cazul si Ford-ului RS

Este vorba de a doua generație Seria 7, care a reprezentat întruchiparea perfectă a virtuților mărcii: tehnologie, performanță și dinamică. Îndupă o pauză de aproape trei decenii, BMW a reluat tradiția roadsterelor odată cu lansarea modelului Z Primul proiect semnat de echipa BMW Technik GmbH a stârnit un istoria potrivită atât de mare încât s-a decis lansarea în producție de serie limitată.

istoria potrivită

Cu un design care a explorat noi teritorii, Z1 a surprins cu perechea de uși culisante care puteau să coboare în lonjeroanele laterale, la simpla apăsare a unui buton. Mai mult, în timpul deplasării ele puteau să rămână deschise.

istoria potrivită Deși inițial s-a crezut că autoritățile nu vor accepta acest lucru, acestea n-au avut nicio obiecție. Așa se face că Z1 ocupă un loc aparte în capitolul curiozităților din istoria automobilului. Marele 8 - cel mai reușit coupé german cu motor V12 - a lansat Seria 8 cu automobil inovator având un design excepțional: sportiv, luxos și elegant, combinat cu o tehnologie de ultimă oră.

istoria potrivită

Fără a scăpa niciunul din modelele care au marcat istoria acestei perioade, dating tipi asiatici va găsi în paginile de față și povestea modelelor din Seria 5 - E34, M5 - E34, Istoria potrivită 3 - E36 și Z3.