Sari la conținut

De asemenea, ele sunt în legătură strânsă cu Comisia Europeană, ceea ce le permite să fie la curent cu politicile Uniunii Europene şi să transmită punctul de vedere al micilor companii către Bruxelles. Pentru mai multe detalii vizitaţi serviciile EEN. Enterprise Europe Network este un punct de referinţă pentru IMM-urile orientate spre creştere şi cu ambiţii internaţionale. Noua reţea europeană Enterprise Europe Network continuă să fie în perioada — cea mai importantă și reprezentativă rețea europeană de centre care sprijină întreprinderile, organizațiile de afaceri și profesionale, agențiile de dezvoltare, institutele de cercetare, parcurile tehnologice, clusterele și universitățile să beneficieze de avantajele pieței unice europene pentru dezvoltarea propriei afaceri prin inovare și internaționalizare.

enterprise europe yelp dating site reviews

EEN Europa Servicii de consultanţă pentru întreprinderi europene Enterprise Europe Network este o reţea de centre care sprijină întreprinderile să beneficieze de avantajele pieţei unice europene, pentru dezvoltarea propriei afaceri şi pentru identificarea celor mai potriviţi enterprise europe.

Enterprise europe Europe Network este un instrument cheie în strategia Uniunii Europene pentru stimularea creşterii economice şi crearea de locuri de muncă, care aduce împreună aproape de organizaţii din peste 60 ţări. Aceste centre formează cea mai mare reţea de sprijin a IMM-urilor ambiţioase, inovative şi dornice enterprise europe se extindă pe plan internaţional.

enterprise europe bald guy dating site

Serviciile sunt adaptate pentru IMM-uri, dar sunt disponibile şi firmelor mai mari, universităţlor, centrelor de cercetare, asociaţiilor de afaceri şi profesionale etc. Centrele Enterprise Europe sunt găzduite de diferite organizaţii camere de comerţ şi industrie, centre tehnologice, institute de cercetare, universităţi, agenţii de dezvoltare şi oferă servicii pentru dezvoltarea de afaceri pe noi pieţe, identificarea de noi tehnologii, acces la finanţări UE.

Centrele membre în reţeaua Enterprise Europe sunt interconectate prin baze de date puternice, colaborează pentru obţinerea de informaţii, identificarea de tehnologii enterprise europe parteneri de afaceri în toate cele 60 ţări.

enterprise europe datând pe cineva în reabilitarea drogurilor

De asemenea, ele sunt în legătură strânsă cu Comisia Europeană, tall guy dating fata scurtă ce le permite să fie la curent cu politicile Uniunii Europene şi să transmită punctul de vedere enterprise europe micilor companii către Bruxelles.

Enterprise Europe Network este un punct de referinţă pentru IMM-urile orientate spre creştere şi cu ambiţii internaţionale.

enterprise europe când începeți să vă întâlniți cu zdrobirea

Reţeaua s-a dovedit a fi o sursă de încredere pentru informaţii, asistenţă şi servicii de parteneriat pentru companiile europene care urmăresc să inoveze şi să se extindă. Reţeaua a dovedit ca poate fi ea însăşi o poartă către parteneriatele internaţionale. Vreţi să aflaţi mai multe despre ce oferim?

enterprise europe dacă întrebam o fată la bal ne întâlnim

Pentru mai multe detalii vizitaţi serviciile EEN. Documente Despre EEN