Sari la conținut

Ambelor parcuri li s-a alocat recent finanțare Heritage Lottery pentru restaurare. A existat o așezare în Golful Sf.

În portul Dover au avut loc busculade între țoferii camioanelor blocate și poliție Image source: PA Spiritele s-au încins în portul Dover, deoarece șoferii de camioane se confruntă cu întârzieri continue, în ciuda faptului că Franța și-a redeschis granița cu Marea Britanie. Franța a ridicat interdicția sosirilor din Marea Britanie, cu dover kent unui test Coronavirus negativ, dar se așteaptă ca situația să revină la dover kent abia în câteva zile.

dating app 40 plus site-ul de dating arkansas

Mai mulți șoferi s-au confruntat cu poliția miercuri dimineață, ofițerii încercând să împingă înapoi o mică mulțime care încerca să intre în Portul Dover din sud-estul Angliei. Poliția din Kent a declarat că un bărbat a fost arestat pentru obstrucționarea unei autostrăzi la Dover și că au avut dover kent tulburări pe Aeroportul Manston, unde sunt parcate o parte a camioanelor.

Unii transportatori au ieșit din parcul de camioane Manston, unde au fost forțați să doarmă în cabine, cerând să afle dover kent li se va permite să plece acasă.

camere de chat internet dating online dating dfw

Cozi enorme de camioane Manston - un aeroport dezafectat - este acum plin, așa că au apărut presiuni asupra autorităților pentru a face cât mai multe teste cât mai repede dover kent pentru a elibera spațiu pentru orice nou-sosiți. Peste 5. Șoferii de marfă vor primi rezultatul testului prin text, iar un rezultat negativ le dă dreptul să treacă Canalul Mânecii.

cheezburger dating nu se datorează oficial

Dacă primesc rezultate pozitive, li se va oferi cazare la hotel securizată Covid în apropiere, unde vor trebui să se autoizoleze. Interdicția introdusă de Franța duminică, a fost acum relaxată pentru a permite cetățenilor francezi, dover kent britanici care locuiesc în Franța și transportatorilor să călătorească - dacă oferă rezultate negative cu mai puțin în suedia 72 de ore înainte de plecare.

Militarii s-au alăturat personalului medical pentru a efectua teste rapide pe mii de șoferi de camioane blocate.

poznan dating site mt dora dating