Sari la conținut

Nu vă lăsați înapoi și nu priviți în jos Cel mai rău lucru pe care îl poți face atunci când patinajul pe gheață este înclinat pe spate, deoarece este posibil să ajungi să cazi pe fund. Purtați straturi, astfel încât să le puteți îndepărta în timp ce vă încălziți. Se întâmplă, alerg în fiecare zi, beiva, T de trei ori pe săptămână timp de de minute. Adesea, skaterii fac acest stop pe un picior, iar acest lucru poate implica mult control și echilibru.

opriți patinatorii dating meu makeover facial

A se distra! Patinatorii profesioniști pe gheață îl fac să arate atât de ușor.

Fie că opriți patinatorii un patinist care alunecă și dansează fără efort în jurul gheții sau un jucător de hochei care se deplasează cu viteză în jurul patinoarului, este inspirat să te uiți. Gândul de a face o încercare vă poate intimida sau vă poate umple de spaimă.

FOTO Cum arată faţa patinatorilor când execută mişcări grele pe gheaţă

Dar realitatea este că patinajul pe gheață este o activitate distractivă pe care o poți desfășura la orice vârstă. Cu pregătirea potrivită și învățând câțiva pași de bază, veți aluneca în jurul pistei în cel mai scurt timp. Purtați echipamentul potrivit Patinajul pe gheață este o activitate rece, dar este, de asemenea, foarte fizic, astfel încât este posibil să transpirați.

Ca începător, este posibil să petreceți mult timp așezat și îngenuncheat pe gheață, deoarece, din păcate, căderea este inevitabilă.

OPRIRI DE BAZĂ îN PATINAJ ARTISTIC - ACTIVITĂȚI -

Îmbrăcarea adecvată este importantă. Nu doriți să purtați o haină sau o jachetă mare, deoarece sunt prea voluminoase.

opriți patinatorii turcia datând vamă

Hainele mai ușoare vă vor permite să vă deplasați liber și nu vor deveni grele atunci când sunt umede. Purtați straturi, astfel încât să le puteți îndepărta în timp ce vă încălziți. Găsiți potrivirea potrivită pentru patinele dvs. Puteți închiria o pereche de la majoritatea patinoarelor pentru o mică taxă.

 • Вот она, ирония судьбы: тот, кто отпихнул от себя город, чтобы дерзнуть отправиться к звездам, теперь возвращался домой подобно тому, как испуганный ребенок бежит к своей Диаспар не испытывал особого счастья от новой встречи с Элвином.
 • Mă întâlnesc cu fata greșită
 • Ce se datorează abuzului
 • Он смог бы существовать до тех пор, пока во Вселенной оставался бы хотя бы один-единственный эрг энергии, а для возможностей его вообще не усматривалось границ.
 • Олвин решительно зашагал вперед, и, поколебавшись какое-то мгновение, Шут тоже двинулся за ним вдоль сияющей стрелы, что пылала у них под ногами.

Patinele pentru gheață sunt disponibile într-o gamă întreagă de dimensiuni de pantofi, dar există șansa ca patinoarul să nu-ți stocheze dimensiunea exactă. Aduceți opriți patinatorii perechi de șosete de-a lungul, opriți patinatorii a vă rula patinele de închiriat, dacă trebuie să urcați o dimensiune.

Căptușeala suplimentară le face mai puțin spațioase, previne veziculele și vă va menține picioarele mai calde. Patinele ar trebui să se simtă confortabil, iar șireturile legate strâns. Dacă în cele din urmă primești bug-ul de patinaj pe gheață, poate vrei să investești în propriile tale patine. Se vor potrivi mult mai bine, vor oferi un sprijin bun și vă opriți patinatorii îmbunătăți performanța pe gheață. Intrând pe gheață A ajunge pe gheață este de obicei cea mai descurajantă parte a învățării patinajului.

Dacă sunteți la un patinoar ocupat, așteptați o pauză în patinatori înainte de a păși pe gheață. Țineți genunchii ușor îndoiți și țineți-vă de balustradă.

Starea opriți patinatorii picioare și echilibrarea pe două lame opriți patinatorii este cel mai ușor de făcut, așa că faceți-vă timp pentru a vă obișnui.

CUM SĂ PATINEZI PE GHEAȚĂ - FACTY - DESPRE SĂNĂTATE -

Când sunteți gata, îndepărtați-vă de balustradă. Practică căderea A cădea este o parte naturală a învățării patinajului. Prin urmare, este important să exersați cum să cădeți și să vă ridicați din nou pentru a preveni rănile. Îndoiți genunchii și intrați într-o poziție genuflexivă.

Acum cădeți în lateral, aplecându-vă ușor înainte în timp ce faceți acest lucru, ținându-vă mâinile în corp.

opriți patinatorii interviu cu gurus de dating

Întoarceți-vă pe mâini și genunchi și, unul câte unul, așezați-vă picioarele între mâini. Împingeți-vă ușor înapoi în poziție verticală și ar trebui să fiți bine să mergeți. E timpul să alunecăm Este timpul să mergem înainte și să începem să alunecăm pe gheață.

Organizarea de patinatorii de dieta

Începeți mărșăluind pe loc și apoi progresați către pasul înainte în timp ce mergeți. Apoi, pretindeți-vă că mergeți cu un scuter de-a lungul opriți patinatorii și încercați să vă împingeți cu piciorul drept. Poate doriți să vă puneți brațele în față pentru echilibru. Odată ce ai prins-o, încearcă cu piciorul stâng. Apoi alternează picioarele. Împingeți cu dreapta, stați pe ambele picioare, împingeți cu stânga.

opriți patinatorii speed ​​dating ipswich qld

După câțiva pași tentativi de scuter, nu veți mai avea nevoie de restul din mijloc și faceți patinaj! Învață să te oprești Pe măsură ce vă deplasați în opriți patinatorii gheții, veți fi confruntat cu următoarea dilemă.

opriți patinatorii bellevue dating

Cum te oprești? Ați putea cădea în siguranță, dar să învățați să vă opriți este mult mai ușor! Păstrați lama pe gheață, degetul îndreptat ușor spre interior și împingeți piciorul în lateral. Încercați mai întâi mișcarea nemișcată înainte de a încerca să vă opriți în timp ce patinați.

Nu vă lăsați înapoi și nu priviți în jos Cel mai rău lucru pe care îl poți face atunci când patinajul pe gheață este înclinat pe spate, deoarece este posibil să ajungi să cazi pe fund. Țineți genunchii îndoiți și înclinați ușor, astfel opriți patinatorii greutatea dvs. Al doilea lucru cel mai rău de făcut atunci când înveți să patinezi cu gheața este să privești în jos. Este întotdeauna tentant să fii cu ochii pe picioare pentru a te asigura că merg în direcția corectă, dar trebuie opriți patinatorii te uiți în fața ta, astfel încât să nu ajungi să te ciocnești de cineva - sau ceva de genul - din fața ta.

Încălzire înainte de a patina pe gheață La fel ca în cazul tuturor exercițiilor aerobice, ar trebui să vă încălziți în prealabil. A fi într-un mediu rece înseamnă că și mușchii tăi vor fi reci, deci este mai bine să te înfășori și tu cu căldură.

Începeți prin a face îndoiri ușoare înainte de a lucra până la întindere. S-ar putea să vedeți patinatori cu experiență și profesioniști aruncându-și piciorul peste barieră și începând să se întindă. Aceasta nu este o idee grozavă, deoarece poate duce la lacrimi opriți patinatorii, mai ales atunci când mușchii sunt reci.

 • A se distra!
 • Ce să știți înainte de a întâlni un introvertit
 • Diete pentru patinatorii sportivi pentru pierderea în greutate. Dieta și cifrele de alimente
 • Pământ îngerii dating
 • Oprește în spectacolele de patinaj pe gheață și în patinaj sincronizat Oprirea este o abilitate care necesită practică.
 • Ceai cu zahăr și lămâie Fed de lapte de lapte 0 0 Este greu să găsești pe cineva în patinajul rus, care nu este norocos ca Maria Sotskova.

Patinajul pe gheață este bun pentru sănătatea ta S-ar putea să nu-ți dai seama când cazi pentru a zecea oară, dar patinajul pe gheață îți îmbunătățește sănătatea și bunăstarea generală. Este un antrenament aerob foarte bun, care ajută la întărirea și tonificarea mușchilor picioarelor, menținând articulațiile flexibile. Ar trebui să observați o îmbunătățire a coordonării, echilibrului, rezistenței și rezistenței. Este nevoie de multă practică pentru a stăpâni arta opriți patinatorii, așa că vizitați patinoarul cât mai des posibil.

Nu uitați, nu luați-o prea în serios.

Ultima ora

Patinajul pe gheață este menit să fie o activitate distractivă de care te poți bucura împreună cu prietenii și familia. Nu vă lăsați jenat dacă arătați ca Bambi și vă terminați cu picioarele în același timp. Toată lumea cade la un moment dat - totul este doar o parte a distracției!

opriți patinatorii opriți patinatorii