Sari la conținut

Creează un cont gratuit. În versiunea gratuită de Google Meet, toți participanții trebuie să se conecteze la un Cont Google pentru a putea participa. Google Workspace pentru organizații nonprofit Organizațiile eligibile pot folosi Google Workspace pentru organizații nonprofit gratuit. Pentru a le trimite participanților fișiere, linkuri și alte mesaje, dă clic pe pictograma de chat. Faceți clic dreapta pentru mai multe opțiuni Faceți clic dreapta pe un eveniment din calendar pentru a o invita să își dea răspuns, eliminați-l dacă este anulat sau deschideți invitația pentru a vedea detaliile întâlnirii.

Setați-mi o întâlnire cu șeful de personal judiciar. Set me a meeting with the Judiciary chief of staff. Dacă ai o întâlnire, anuleaz-o.

  1. Dating fata religioasă evreiască
  2. Soluții pentru domeniu Crearea conferințelor video cu Google Meet Cu Google Meet, este ușor să inițiezi o întâlnire video în siguranță.
  3. Există mai multe modalități de a programa o întâlnire în Teams: Selectați Programați o într-o discuție pe chat sub caseta în care scrieți un mesaj nou pentru a rezerva o întâlnire cu persoanele din chat.
  4. Setați-mi o întâlnire cu șeful de personal judiciar.
  5. Cine este martin off duck dynasty dating
  6. Palmashow quand pe fait du speed ​​dating

If you have another engagement tonightbreak it. Am o întâlnire cu șeful tău.

Programează o întâlnire video în alt sistem de programări

I've got an appointment with your boss. Am avut o întâlnire aranjată cu această femeie. This is the woman I had a marriage meeting with. Am avut o întâlnire interesantă azi-noapte. I o întâlnire a really o întâlnire date last night. Am o întâlnire cu șefa ta.

Subiecte conexe

I have an appointment with your leading lady. Am o întâlnire cu dl Edelson. I have an appointment with Mr. Avea o întâlnire cu ea astăzi. He had an appointment with her that day.

Cum să programați o întâlnire în Teams - Asistență Office

Mi-ar plăcea să stabilim o întâlnire. I'd like to get together with you and set up a meeting. Vreau să planifici o întâlnire a Uniunii Mondiale.

o întâlnire

I want you to set up a meeting of the World Union. Avea programată o întâlnire pentru sâmbătă după-amiază. He had an appointment in his calendar on the Saturday afternoon.

o întâlnire

Iartă-mă, am o întâlnire dincolo. I'm sorry.

o întâlnire

I have to meet someone Solicit o întâlnire de 2 săptămâni. I've been asking for a meeting for 14 days.

Cine trebuie să solicite participarea la o întâlnire video?

Ai o întâlnire marți cu Pierce Financial. You have a meeting on Tuesday with Pierce Financial.

o întâlnire

Ne-a fost aranjata o intalnire oarba. We were set up on a blind date.

Întâlniri în siguranță

Convoacă imediat consiliul, vom avea o întâlnire. As soon as I get the other council men, we're going to have a meeting. Majoritatea au o strife lent la centrul comunitatii.

o întâlnire

Most of them are having a meeting Deci avem o întâlnire a partenerilor. So we'll have a meeting of the o întâlnire.

Ce este Google Meet

Am aranjat o întâlnire prin Midland Marts să vedem proprietatea. We've arranged an appointment through Midland Marts to view the property. Ți-am obținut o întâlnire cu Giants. I got o întâlnire a meeting with the Giants. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

Cine poate participa la o întâlnire video?

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu.

Setați-mi o întâlnire cu șeful de personal judiciar. Set me a meeting with the Judiciary chief of staff. Dacă ai o întâlnire, anuleaz-o. If you have another engagement tonightbreak it. Am o întâlnire cu șeful tău.

Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.