Sari la conținut

Potrivit rapoartelor unor jucători, aceștia nu se pot conecta la un centru de date, deoarece jocul caută numai serverele Respawn la infinit. Deoarece pașii de mai sus sunt puternic folosiți de jucătorii afectați, nu toți jucătorii vor beneficia de ei. Între timp, utilizatorii au încercat, de asemenea, să reseteze routerul, să dezactiveze programul antivirus, să ocolească fișierul jocului Titanfall 2 în protecția Windows Firewall, să verifice o conexiune activă la internet și multe altele nu rezolvă această problemă. Inclusiv redirecționarea porturilor, dezactivarea adaptoarelor de rețea, repornirea jocului, încărcarea în campania de joc, utilizarea unui hotspot mobil, schimbarea parolei contului Origin, repararea fișierele de joc etc. Deși subiectul nu pare foarte profund, trailerul efectiv este foarte bine realizat și s-ar putea să vă sensibilizeze un pic.

WhatsApp Credit de imagine: EA O scurtă demonstrație a unei campanii abandonate pentru Titanfall original campania titanfall apărut online.

campania titanfall

Un dezvoltator a postat filmările nevăzute anterior în weekend, campania titanfall o privire asupra campaniei care nu a fost niciodată. Puteți vedea imaginile prototipului campaniei chiar mai jos, așa cum a fost postat de dezvoltatorul original Campania titanfall, Jason McCord. Dezvoltatorul afirmă că el însuși și colegul dezvoltator Respawn Entertainment, Sean Slayback, au lucrat la campanie pentru scurt timp campania titanfall cu aproximativ doi ani înainte de lansarea Titanfall îndar a fost în cele din urmă abandonată.

campania titanfall

Am lucrat puțin la campania Titanfall 1 pentru un singur jucător în ~înainte de a o renunța și de a ne concentra asupra MP. Doi ani campania titanfall târziu, înTitanfall 2 va fi lansat cu o campanie, care este în general privită ca una dintre cele mai bune campanii FPS pentru un singur jucător din ultimul deceniu.

O combinație uimitoare de viteză, piese fixe și o campanie robotică fermecătoare în BT a făcut din campania Titanfall 2 ceva special.

Dezvoltatorul Respawn Entertainment ar fi putut trece la lucruri mai mari cum ar fi Campania titanfall Legends și Star Wars Jedi: Fallen Orderdar nu numărați complet o nouă Titanfall undeva pe drum. Vorbind despre jocul Battle Royale al lui Respawn, ne puteți uita la top Sfaturi pentru Apex Legends să cucerească competiția.

campania titanfall