Sari la conținut

Mars rules the sex life of a female. It consists of 10 astrological compatibility criteria. Remember, everyone needs a break once in awhile.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? Marriage is a very solemn binding for the bride and the groom.

10 porutham datând peste un an și jumătate

In India it is a very sacred occasion for the Hindus. The parents and the aged relatives of the boy and the girl to be married take great care before getting them engaged in wedlock as there is no turning back from the marriage vow.

10 porutham lucruri de a vorbi despre momentul întâlnirii unui tip

To ensure a long and happy married life, the ancient Indian sages and saints devised a method to check the matrimonial adaptability or marriageable compatibility which is called 10 porutham Matching' or 'Match-making'.

Căsătoria este un foarte solemn obligatoriu pentru mireasa si mirele.

Traduction de "tamil" en français

In India, este o ocazie foarte sacru pentru hinduși. Părinții și rudele in varsta de de băiat și fata sa se 10 porutham mare grijă înainte de a le angajate în căsătorie, deoarece nu există cale de întoarcere de legământul căsătoriei.

10 porutham match online dating opinii

Pentru a asigura o viață lungă și fericită căsătorit, antice înțelepții indieni și sfinților elaborat o metodă de a verifica adaptabilității matrimonial sau compatibilitate de măritat, care se numește "Matching Căsătoria" sau "Match-luare.

Afișați mai mult.

Ce este nou în versiunea 2.