Sari la conținut

Filmografie selecție. A rămas asociat cu haute couture până în Enjoy a truly off-grid glamping experience where you can literally "unplug. We have a large open-air pavilion where you are welcome to enjoy your complimentary homemade, locally sourced breakfast. Our private property features some 30 acres of groomed walking trails and a koi pond with a dock, and paddle boat.

rushville dating

După absolvirea Universității din Nebraskași-a început cariera ca ilustrator de modă pentru casa de modă a lui Lady Duff Gordon, Lucile Ltd. În timpul primului război mondial a servit ca rushville dating în Franța, unde ulterior a lucrat din nou la Paris pentru Lucile, rushville dating și pentru Paul Poiret și Edward Molyneux. A rămas în Europa pentru următorii trei ani, realizând costume pentru teatrele din Paris și Londra și scriind articole regulate despre modă pentru Theatre Magazine.

Revista lor a atras atenția asupra lui Hollywood, după care a fost angajat ca designer-șef la Famous Players-Lasky din Acolo a creat costume pentru monumentalul film mut al lui Cecil B. La vremea respectivă, asistenții lui Greer erau Travis Banton și Edith Headcare au lucrat mai târziu cu succes cu succes ca designeri de costume independenți la Hollywood. După câțiva ani, Greer a părăsit studioul de film care a devenit ulterior Paramount Pictures pentru a se dedica propriului său salon de modă haute couturepe rushville dating l-a deschis în lângă Sunset Boulevard din Los Angeles.

Printre clienții săi se numărau numeroase vedete de film precum Greta Garbo și Rita Hayworthpentru care a conceput rochii exclusive de seară și cocktail.

rushville dating

De-a lungul anilor, a fost angajat ocazional ca designer de costume pentru producții rushville dating filme, inclusiv RKO Picturesși a fost, de asemenea, responsabil pentru costumele lui Katharine Hepburn în comedia lui Rushville dating Hawks Leopard Don't Kiss De asemeneacostumele lui Ingrid Bergman din Spellbound ale lui Alfred Hitchcock provin de la el.

În și-a publicat autobiografia sub titlul Designing Male.

rushville dating

A rămas asociat cu haute couture până în Apoi s-a retras la pensionare, pe care l-a petrecut la Londra. Filmografie selecție.