Sari la conținut

RMN poate afisa locatia si tipul de leziuni, si ofera niveluri mai fine de detalii decat CT. Acestea pot include terapia fizică și terapia vorbirii. BT-A, injectata local, a devenit un tratament standard pentru muschii hiperactivi la copiii cu tulburari de miscare spastica, cum ar fi tetrapareza spastica. Terapiile se concentreaza, in general, pe mentinerea sau imbunatatirea gamei de miscare si mobilitate, cresterea rezistentei si coordonarii si imbunatatirea confortului. Programele pot include, de asemenea, tratamente destinate prevenirii complicatiilor cum ar fi articulatiile inghetate, contractiile muschii care nu se vor intinde , etc. Imagistica prin rezonanta magnetica RMN utilizeaza un computer, un camp magnetic si unde radio pentru a crea o imagine anatomica a tesuturilor si structurilor creierului.

D Paralizia cerebrală este cauzată de dezvoltarea anormală sau vătămarea părților din creier ce controlează mișcarea, balansul și postura.

Adesea, cauza este necunoscută. Factorii de risc includ, printre altele, nașterea prematurăexistența gemeniloranumite infecții în timpul nașterii precum toxoplasmoza sau rubeolaexpunerea la metilmercur pe parcursul sarcinii și traumatisme craniene în timpul primilor ani de viață.

crearea unui nume de utilizator al unui profil de dating

De exemplu, persoanele cu rigiditate musculară prezintă paralizie cerebrală spasticăpersoanele ce prezintă coordonare slabă prezintă paralizie cerebrală ataxicăiar persoanele cu probleme de scriere prezintă paralizie cerebrală atetoidă. Diagnosticarea se face în funcție de dezvoltarea copilului în timp. Testele sangvine și imagistica medicală ar putea fi utilizate pentru a exclude alte posibile cauze. Nu există remediu pentru PC; totuși, tratamentele de susținere, medicamentele și chirurgia ar putea ajuta dating spastic indivizi.

viteză dating întâlnire nyc

Acestea pot include terapia dating spastic și terapia vorbirii. Medicamentele precum diazepambaclofen și toxina botulimică ar putea ajuta la relaxarea mușchilor rigizi.

avis soiree soft dating

Chirurgia speed ​​dating halal include alungirea mușchilor și rezecția nervilor hiperactivi. Adesea, protezele externe și alte tehnologii de asistență sunt de ajutor.

viteză dating lângă albany ny

Unii copii au vieți de adult dating spastic normale cu ajutorul unui tratament adecvat. În timp ce medicina alternativă este utilizată frecvent, nu există dovezi pentru a sprijini utilizarea acesteia. Primele descrieri dating spastic bolii apar în lucrările lui Hipocrate în secolul V ÎHr. Totuși, sunt necesare cercetări amănunțite pentru a stabili dacă are efect și daca este sigură.

reforma iudaismului dating