Sari la conținut

Întrebați administratorul SharePoint despre creșterea limitelor de dimensiune a fișierelor dacă fișierul este prea mare pentru a fi încărcat sau redat. Atinge unul dintre numerele tale.

Anulare Utilizarea modului Trafic date redus pe iPhone și iPad Cu iOS 13 și versiuni dating limitări poți să activezi modul Trafic date redus pentru a restricționa utilizarea în fundal a rețelei și a reduce traficul de date celulare și Wi-Fi.

Aveți nevoie de ajutor suplimentar?

Modul Trafic date redus este util în cazul în care planul celular sau de dating limitări limitează utilizarea datelor sau dacă te afli într-o zonă în care vitezele de transfer al datelor sunt reduse. Cum se activează modul Trafic date redus Poți să activezi modul Trafic date redus separat pentru datele celulare și Wi-Fi. Configurările pentru Trafic date redus pot varia în funcție de operatorul de telefonie. Selectează mai jos tipul de plan pe care îl ai și urmează pașii.

dating limitări

Atinge Opțiuni date, selectează Dating limitări date, apoi activează Mod Trafic date redus. Atinge unul dintre numerele tale.

dating limitări

Activează modul Trafic date redus. Dating limitări butonul Informații de lângă rețeaua Wi-Fi la care ești conectat.

Dating Series Ep. #1: 5 Qualities To Look For In a Guy Before Getting Into a Relationship

Preferințele tale privind modul Trafic date redus pentru fiecare rețea Wi-Fi sunt menținute actualizate pe toate dispozitivele tale, prin iCloud. La ce să te aștepți în modul Trafic date redus Fiecare aplicație reduce în mod diferit utilizarea datelor în modul Trafic date redus.

dating limitări

În general, iată la ce te poți aștepta: Aplicațiile pot înceta utilizarea datelor din rețea atunci când nu le folosești în mod activ. Opțiunea Reîmprospătare în fundal este dezactivată.

Specificațiile și limitele modelului de date Specificațiile și limitele modelului de date Excel pentru Microsoft Excel Excel Excel Mai multe Mai puțin Un model de date este încorporat în interiorul unui registru de lucru Excel care alimentează vizualizările de date, cum ar fi PivotTable și diagramele pivot. Acest articol discută despre limitele maxime și configurabile pentru registrele de lucru Excel care conțin modele de date. Limitări ale dimensiunii fișierelor Registrele de lucru care conțin un model de date și vizualizări de date sunt dating limitări foarte mari, uneori depășind limitele de dimensiune de fișier impuse de SharePoint Online sau Office pentru web în Microsoft

Calitatea conținutului redat în flux se poate reduce. Descărcările și backupurile automate sunt dezactivate. Serviciile precum Poze iCloud suspendă actualizările.

  • Datând patru ani nicio propunere
  • Specificațiile și limitele modelului de date - Excel
  • Dating blair
  • Limitați utilizarea datelor mobile - Android - Google Duo Ajutor
  • Pentru utilizarea corespunzătoare a Kaspersky Small Office Security File Server împreună cu aplicațiile respective: Dezactivați antivirusul pentru e-mail.
  • Câmpuri linie sau coloană într-un raport PivotTable Limitate de memoria disponibilă Filtre de raport într-un raport PivotTable pot fi limitate de memoria disponibilă Câmpuri de valori într-un raport PivotTable Formule de elemente calculate într-un raport PivotTable Limitate de memoria disponibilă Filtre de raport într-un raport raport PivotChart pot fi limitate de memoria disponibilă Câmpuri de valori într-un raport PivotChart Formule de elemente calculate într-un raport PivotChart Limitate de memoria disponibilă Lungimea numelui MDX pentru un element PivotTable

Aplicațiile și serviciile integrate în iOS se adaptează la modul Trafic date redus în următoarele moduri: App Store: redarea automată a videoclipurilor, actualizările automate și descărcările automate sunt dating limitări. Muzică: descărcările automate și redarea în flux la calitate înaltă sunt dezactivate.

dating limitări

Podcasturi: frecvența actualizării fluxurilor este limitată, iar episoadele se descarcă numai prin Wi-Fi. News: citirea anticipată a articolelor este dezactivată.

dating limitări

FaceTime: rata de biți a videoclipurilor este optimizată pentru o lățime de bandă redusă. Află mai multe Află ce volum de date celulare folosești și cum să activezi sau să dezactivezi datele celulare pentru toate aplicațiile sau pentru aplicații individuale.

Folosește funcția Asistență Wi-Fi pentru a comuta automat la rețeaua celulară atunci când conexiunea la rețeaua Wi-Fi este de slabă calitate. Data publicării:.