Sari la conținut

Sistemul CPAP Yamind este un dispozitiv medical portabil destinat pentru terapia apneei in somn si ameliorarea simptomelor acesteia. Acesta adaptează automat suportul de presiune la nevoile pacientului pentru a garanta un volum mediu de aer. Posibilitatea de stocare a datelor de până la 1 an pe un card micro SD inclus. Aceasta categorie include doar cookie-uri care asigura functionalitati de baza si caracteristici de securitate ale site-ului. Listă model — 3 mai , , , , AirCurve 10 ASV: un dispozitiv bilevel pentru tulburări respiratorii centrale cum ar fi respirația Cheyne-Stokes, apnee în somn central sau evenimente obstructive.

Nu recomandăm această mașină din cauza acesteia Lipsa capacității complete de date model CPAP, tub standard, fără date. De asemenea, include un umidificator integrat, conectivitate celulară și detecție avansată a evenimentelor. Dispune de două presiuni reglabile diferite care pot ajuta terapia să se simtă mai confortabilă. Listă model 3 mai,,,, AirCurve 10 ST: un dispozitiv de tip bilevel cu viteză de backup care asigură o sincronizare excepțională a ventilatorului pacientului, reducând activitatea de respirație, astfel încât pacienții să rămână confortabili și bine ventilați. Listă model — 3 mai, AirCurve 10 ASV: un dispozitiv bilevel pentru tulburări respiratorii centrale cum dating cpap fi respirația Cheyne-Stokes, apnee în somn central sau evenimente obstructive.

Ultra silentios datorita a 4 metode pentru reducerea nivelului de zgomot. Stabil, cca Conceput pe baza anilor de urmarire a datelor clinice, reduce efectiv presiunea medie de tratament si ofera o experienta de terapie confortabila.

dating cpap datând în anii odyssey

Caracteristici: Modul si durata tratamentului sunt setate in funcție de sfatul și instrucțiunile medicului. Este ușor de utilizat, are interfață simplă. Luminozitate adaptabilă a ecranului LCD.

Conține umidificatorul ce ajută la păstrarea umidității mucoaselor căilor respiratorii, sporind confortul pacientului.

dating cpap peinis datând

Vsync: tehnologia avansată de gestionare a scurgerilor, Vsync ajută la asigurarea sincronizării ventilatorului pacientului. Vsync este disponibil în toate dispozitivele AirCurve HumidAir: Umidificare încălzită integrată, care oferă o terapie mai simplă, cu mai puține componente pentru a fi instalate și gestionate.

Dating with CPAP - More Plates More Dates - PKA Bits

Este destinat pacienților fără dependență de insuficiență respiratorie. Ventilatorul dispune de IntelligentAir, o colecție de tehnologii ResMed care pot adapta terapia la nevoile individuale de respirație ale pacientului.

dating cpap thai casual dating

IntelligentAir cuprinde iVAPS Suport inteligent de presiune asigurată de volumun mod care se adaptează automat nevoilor pacientului în schimbare, o viteză de backup inteligentă iBR care maximizează posibilitatea de respirație spontană și un AutoEPAP opțional pentru menținerea permeabilității căilor respiratorii superioare.