Sari la conținut

Când lipiți date copiate, acestea utilizează setările de lățime a coloanei din celulele țintă. De exemplu, a descris în detaliu cum evoluează boala. Când lipiți date copiate, puteți să efectuați următoarele: Lipiți doar formatarea celulelor, de exemplu, culoarea de font sau culoarea de umplere nu și conținutul celulelor.

Pe fila pornireîn grupul Clipboardfaceți clic pe Copiere. Selectați celula din stânga-sus din zona de lipire.

Acest site prezice modul în care vei muri folosind date și statistici

Pe fila pornireîn grupul Clipboardfaceți clic pe săgeata de sub Lipireapoi faceți clic pe Lipire specială. Bifați caseta de selectare Ignorare celule libere. Mutarea sau copierea numai a conținutului unei celule Faceți dublu copypasta dating pe celula care conține datele pe care doriți să le mutați sau să le copiați. Notă În mod implicit, puteți să editați și să selectați datele direct în celulă, făcând dublu clic pe aceasta, dar altă variantă este să editați și să selectați datele din celulă pe bară de formule.

În celulă, selectați caracterele pe care doriți să le mutați sau să le copiați. În fila Pornire, în grupul Clipboard, procedați astfel: Pentru a muta selecția, faceți clic pe Decupare.

Aveți nevoie de ajutor suplimentar?

Pentru a copia selecția, faceți clic pe copiere. În celulă, faceți clic acolo unde doriți să lipiți caracterele sau faceți copypasta dating clic pe altă celulă pentru a muta sau a copia datele.

Pe fila pornireîn grupul Clipboardfaceți clic pe Lipire. Notă: Când faceți dublu clic pe o celulă sau apăsați F2 pentru a edita celula activă, tastele săgeți funcționează doar în celula respectivă. Pentru a utiliza tastele săgeți pentru a trece la altă celulă, apăsați mai întâi pe Enter pentru a termina modificările de editare în celula activă.

Când lipiți date copiate, puteți să efectuați următoarele: Lipiți doar formatarea celulelor, de exemplu, culoarea de font sau culoarea de umplere nu și conținutul celulelor.

This Weeaboo Dating App Is Embarrassing...

Efectuați conversia oricăror formule din celulă la valorile calculate, fără a suprascriere formatarea existentă. Lipiți doar formulele nu și valorile calculate.

  • Internet dating cnn
  • Mutarea sau copierea celulelor și a conținutului celulelor - Excel
  • Pe fila pornireîn grupul Clipboardfaceți clic pe Copiere.
  • copypasta - Page 9 - Forum LEVEL
  • ACEST SITE PREZICE MODUL îN CARE VEI MURI FOLOSIND DATE ȘI STATISTICI - TEHNOLOGII -

Selectați celula sau zona de celule care conține valorile, formatele de celulă sau formulele pe care doriți să le copiați. Copypasta dating celula din stânga sus din zona de lipire copypasta dating celula în care doriți să lipiți valoarea, formatul de celulă sau formula.

Pe fila pornireîn grupul Clipboardfaceți clic pe săgeata de sub Lipireapoi procedați astfel: Pentru a lipi doar valori, faceți copypasta dating pe Valori.

idei de cadouri nou datând dating nakuru

Pentru a lipi doar formate de celulă, faceți clic pe Copypasta dating. Pentru a lipi doar formule, faceți clic pe Formule. Notă: Dacă formulele copiate conțin referințe relative de celule, Excel ajustează referințele și părțile relative ale referințelor mixte la celule în formulele dublate.

Mutarea sau copierea celulelor și a conținutului celulelor

Dacă formulele copiate conțin referințe absolute la celule, referințele din formulele dublate nu se modifică. Dacă nu obțineți rezultatele pe care le doriți, puteți, de asemenea, să transformați referințele din formulele originale în referințe de celule relative sau absolute, apoi să recopiați celulele.

ap luminat de viteză aa dating slang

Când lipiți date copiate, acestea utilizează setările de lățime a coloanei din celulele țintă. Pentru a corecta lățimea de coloană astfel încât să se potrivească celulelor copypasta dating, urmați acești pași.

„Postarea zero”

Selectați celulele pe care doriți să le mutați sau să le copiați. În fila Pornire, în grupul Clipboard, procedați astfel: Pentru a muta celule, faceți clic pe Decupare. Pentru a copia celule, faceți clic pe copiere. Sfat: Pentru a muta sau copia o selecție într-o altă foaie sau registru de lucru, faceți clic pe altă filă de foaie sau comutați la alt registru de lucru, apoi selectați celula din stânga sus a zonei de lipire.

Pe fila pornireîn grupul Clipboardfaceți clic pe săgeata de sub Lipireapoi faceți clic pe Păstrare Lățime coloană sursă.

Aveți nevoie copypasta dating ajutor suplimentar?

dating site-ul american britanic campania titanfall

Puteți întreba oricând un expert de la Excel Tech Community sau puteți obține asistență de la comunitatea Answers.