Sari la conținut

Cu punctele acumulate puteti achita integral sau partial o comanda pe libris. Le Guin Singurul dintre scriitorii contemporani care ne aminteste de Tolkien. Pentru a le folosi e este suficient sa completati numarul de puncte pe care doriti sa le folositi si sa apasati butonul "incarca".

Un batrin tipicar si incapatinat care nu renunta la tabieturile lui, Claudio se impotriveste vietii moderne, strimba din nas la apropierea cunoscutilor si prefera o viata simpla, in care isi vede de treburile de la ferma si le citeste poezii batrinului tap Cherubino, ciinelui Garibaldi si celor trei vaci.

beagle dating dl l rx dating la relaționare

Intr-o dimineata, un vizitator nebanuit isi face aparitia in gradina sa — o licorna de o frumusete stranie, al carei secret ii va schimba cu totul viata retrasa. Cu ajutorul neasteptat al postasului si al navalnicei lui surori, Claudio trebuie sa-i tina departe de oaspetele sau pe toti vinatorii de unicorni, pe turistii atit de beagle dating, pe reporterii amatori de senzational si pe monstrul care se prezinta drept om de afaceri.

Unul dintre cei mai iubiti povestitori contemporani americani, Peter S. Beagle alcatuieste prin romanul In Calabria o istorie a unor vremuri complicate, o insiruire de aventuri care apropie fantezia de cotidianul cel mai banal. Cu farmecul sau de povestitor, Peter S.

Cu punctele acumulate puteti achita integral sau partial o comanda pe libris. Daca ati acumulat puncte de fidelitate acestea vor aparea automat in cosul dvs.

beagle dating asian datând din arizona

Pentru a le folosi e este suficient sa completati numarul de puncte pe care doriti sa le folositi si sa apasati butonul "incarca". Avantajele programului de fidelizare: puncte bonus la orice comanda, in functie de valoarea acesteia; veti primi oferte speciale, reduceri rezervate doar clientilor fideli Libris; aveti acces permanent la informatii privind punctele de fidelitate.

beagle dating liv și holden dating

Conditii generale: beagle dating de fidelitate se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri; punctele de fidelitate nu sunt transmisibile; se acorda puncte si pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate; valoarea punctelor si a comenzilor include TVA; punctele se pot folosi pentru a achita taxe de livrare; daca in decurs de 30 de zile comanda pentru care s-a primit un numar de puncte se returneaza, punctele primite pentru acea comanda vor fi anulate in cont.