Sari la conținut

Analizarea tehnologiilor de executie a lucrarilor de instalatii in vederea executarii lucrarilor. Formală, participare în clasă DESCRIERE Tehnicianul instalator pentru construcţii, efectuează pe teren şi în laboratoare încercări asupra materialelor de instalaţii; contribuie tehnic la activitatea de execuţie a instalaţiilor aferente clădirilor de locuit şi nu numai, evaluează lucrări şi pregăteşte meseriaşi; reprezintă arhitecţii, proiectanţii şi inginerii instalatori pe şantierele de construcţii, pentru a asigura efectuarea lucrărilor în conformitate cu specificaţiile din planuri şi schiţe, precum şi pentru respectarea normelor de consum a materialelor; contribuie potrivit planurilor şi schiţelor pe care le primesc, la estimarea detaliată a cantităţilor şi costurilor de materiale precum şi a forţei de muncă necesare realizării proiectelor; organizează întreţinerea şi reparaţiile utilajelor, asigură calitatea lucrărilor de instalaţii gaze, termice, sanitare, ventilare, climatizare. Receptionarea lucrarilor executate prin aplicarea prevederillor legale privind calitatea functionarii instalatiilor.

Realizarea masuratorilor specifice constructiilor, instalatiilor si lucrarilor publice. Planificarea si organizarea lucrarilor de constructii si intslatii.

dating instalator

Intocmirea documentatiei tehnico — economice pentru lucrari de constructii si instalatii. Aplicarea in teren a proiectului specific lucrarilor de instalatii.

dating instalator

Analizarea tehnologiilor de executie a lucrarilor de instalatii in vederea executarii lucrarilor. Urmarirea executiei lucrarilor dee instalatii pe baza documentatiei tehnice.

FO Outlet / Optical Termination Outlets

Receptionarea lucrarilor executate prin aplicarea prevederillor legale privind calitatea functionarii instalatiilor. Ateliere sunt dotate cu instrumente moderne, necesare pentru învățarea practică și exersarea abilităților și operațiunilor specifice meseriei de instalator.

dating instalator

Investiția vizează atât îmbunătățirea experienței de învățare pentru generațiile care sunt deja înscrise, cât și atragerea unui număr cât mai mare de tineri în această formă de învățământ care le permite securizarea viitorului profesional prin calificarea într-o meserie și angajarea într-o companie cu experiență în domeniu. Cei elevi care sunt înscriși în ciclul în această formă de învățământ de trei ani îmbină teoria cu practica, iar la absolvire primesc calificarea de instalatori instalații tehnico-sanitare și de gaze și au oportunitatea de a se angaja în cadrul ENGIE Romania.

dating instalator

dating instalator

Pe toată durata școlarizării, tinerii se bucură de avantaje financiare acordate de companie, care pot ajunge la 1. ENGIE Romania a investit în crearea şi dotarea unor ateliere în care elevii învăță meseria direct de la colegi experimentați din companie. Angajații ENGIE Romania îi îndrumă pe tot parcursul formării astfel încât, la finalul celor trei ani de studiu, aceștia să deţină toate cunoștințele necesare unei integrări dating instalator în companie.

dating instalator