Sari la conținut

Fotograful Harry Litchman a reușit să surprindă un peisaj fabulos, în care un munte se oglindește într-un lac la apus. Se pare că aproximativ jumătate dintre șoferi arsuferi de această afecțiune fără să știe și fără să fiediagnosticată de un specialist. Poza a fost făcută într-un parc natural din Montana, America, într-un moment în care razele soarelui au căzut, printre nori, exact pe munte. Pentru a nu defrișa pădurile, americanii s-au văzut nevoiți să construiască în zigzag complexele feroviare de care aveau nevoie. De ziua Americii, 4 iulie, autoritățile din Los Angeles au avut probleme cu sistemul care trebuia să lanseze, pe rând, artificiile, acestea plecând către cer toate odată. Balonul din imagine nu este nici pe departe creația Photoshop-ului, ci urmarea unei defecțiuni tehnice.

Cum crește nucleul Pământului: Oamenii de știință sunt șocați și nu știu care este… O altă cauză a agresivității poate fi explicată genetic.

dating crackedcom

Maiexact, dacă organismul acelui șofer nu are o proteină responsabilăde dating crackedcom sănătății sinapselor, efectele se vor vedea și înstilul de conducere, nebunesc și iresponsabil. Lipsa acesteiproteine nu permite regenerarea celulelor nervoase și șoferul numai poate fi atent și nu mai poate lua decizii rapide în trafic.

dating crackedcom

Cercetătorii spun că modul de viață și cultura modernă ne afecteazămai mult decât credem. Șoferii cu mașini dotate își asumă mai multeriscuri În plus, cercetătorii cred că o mașină cu dating crackedcom multe echipamentede siguranță îi poate induce șoferului senzația de intangibilitate,astfel încât devine neatent în trafic.

dating crackedcom

Aceștia spun că șoferii cu mașini foarte binedotate își asumă riscuri mai mari decât oricare alții: depășescmereu limita de viteză, se apropie foarte mult de mașina din fațăînainte de a intra în depășire, frânează brusc și taie calea altormașini aflate în trafic. În cele din urmă, sursa citată menționeazăo concluzie a unui grup de neurologi care pun șofatul agresiv peseama unei afecțiuni botezate efectul Dunning- Kruger șicaracterizată prin neatenția și lipsa oricăror abilități deconcentrare și manevrabilitate.

dating crackedcom

Problema este că tipul acesta deșofer se crede unul foarte talentat și cu reale abilități întrafic, deși încurcă circulația mereu. Culmea, aceștia spun că vinaeste a celorlalți din trafic, față de care devin violenți, fie înlimbaj, dating crackedcom fizic.

dating crackedcom

Se pare că aproximativ jumătate dintre șoferi arsuferi de această afecțiune fără să știe și fără să fiediagnosticată de un specialist.