Sari la conținut

Sursa: Kelly Monaco Sam joacă off? I already had an IQ test this year. Cine iese cu Michael la Spitalul General? Billy Miller, datat și Sam tocmai sa întors. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu.

I-am găsit un test IQ vechi. We should take an IQ test. Ar trebui să facem un test IQ. Walter's giving himself an iq test. Walter își face un test de inteligență.

iq dating

I already had iq dating IQ test. Mi s-a făcut deja un test de inteligență. I already had an IQ test this year. Am dat deja un test de IQ anul ăsta. That seems like a one-question IQ test.

Traducere "iq test" în română

Ăsta pare să fie un test de IQ cu întrebare unică. That would be something, cheating on an IQ test. Ar fi ceva, să trișezi la un test de inteligenta. She wants me to take an IQ test.

Ea vrea să fac un test de inteligență.

iq dating

This is iq dating an IQ test for language. Este ca un test de inteligență pentru limbaj. Okay, so you're just sending out an intergalactic IQ test to all of your doppelgangers in the multiverse.

Jason Morgan și Sam McCall

Bine, deci tu trimiți un test Iq dating intergalactic către toate sosiile tale din multivers. Iq dating have to say, I sure wish that I could give everybody a spiritual IQ test before they walk in the door. Trebuie să spun, eu sigur doresc ca am putea da tuturor un test IQ spiritual înainte de a umbla în ușă. So, I once had him take an IQ test, saying it's just another game. Deci i-am făcut un test IQ care sa arate ca un joc.

4 Dating Struggles of Highly Intelligent Men

I'm taking a Criminal Psychology class to make Lieutenant Urmez un curs de Psihologia Crimei pentru a deveni Locotenent E nevoie de un test de inteligenta pentru slujba asta? Last year, her freshman year, she took a standard IQ test Anul trecut, când era boboacă, a dat un test IQ standard a iq dating toate recordurile liceului.

Găsește parteneri singuri

You don't have to pass an IQ test to be in the Senate, though. Nu trebuie să treci un test de inteligență ca să ajungi în Senat. Is it really the case that gall bladder surgery and a trip to Paris are just the same thing?

iq dating

Chiar e adevărat că o operaţie pe vezicula biliară şi o excursie la Paris sunt acelaşi lucru? This woman he's dating is making him take this IQ test for this course.

Iese cu o femeie care l-a pus să dea un test de inteligentă pentru cursul ei. All right, you remember taking an IQ test in high school? Bine, îți amintești că ai făcut un test de IQ la școală? Why are you taking an IQ test?

iq dating

De ce dai un test de inteligență? Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

El a dat cu toate acestea, Maryland, Statele Unite, a declarat recent că Kelly Monaco a îmbunătățit setul de dating, face în prezent unul.

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate.

Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.