Călin Popescu Tăriceanu are toată susținerea PSD în Senat

0
379

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, are tot sprijinul PSD pentru a rămâne în fruntea Camerei Superioare a Parlamentului – a declarat la un post de televiziune liderul social-democrat, Cosmin Necula.

 El a explicat că între ALDE, UNPR și PSD există o alianță care este valabilă și funcțională, iar aceasta este o garanție pentru președintele Senatului.

Cosmin Necula a subliniat că demersul liberal, de strângere de semnături pentru schimbarea lui Calin Popescu Tăriceanu, este inițiat la dorința președintelui Klaus Iohannis. Șeful statului, după schimbarea prefecților, a trecut la un nou nivel al planului său și anume la schimbarea președintelui Senatului.

Toate aceste măsuri au drept scop consolidarea PNL și pregătirea acestui partid pentru premierul Dacian Cioloș – a conchis deputatul social-democrat, Cosmin Necula.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, susţine că nu se teme de demersul parlamentarilor PNL de a strânge semnături pentru schimbarea sa din funcţie. El a susținut că PNL este un exemplu extrem de edificator în ce privește modul de a gândi şi de a face politică, un mod care este inspirat, copiat, de la fostul PDL, ai cărui membrii  conduc  actualul PNL.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ