Mesajul fostului vicepreședinte al Grupului Socialist din Parlamentul European, Adrian Severin, către alegătorii germani de origine română

0
207

Îi îndemn pe alegărorii germani originari din România ca la alegerile de duminică 24 septembrie 2017 să NU îl voteze pe românofobul Martin Schultz. Tot ceea ce acesta a omagiat în public, a insultat în privat, și majoritatea celor pe care i-a înjurat în public, au fost cei din mâna cărora a mâncat și pe cadavrele cărora s-a urcat.

Alegătorii care cu niciun chip nu-și pot da votul Angelei Merkel, au posibilitatea să voteze partidul liberal, dând astfel Germaniei șansa stabilității politice bazate pe guvernarea unei coaliții curate de dreapta, și social-democraților șansa unei victorii cinstite la alegerile următoare, peste patru ani.

O Germanie europeană puternică, așa cum și-o dorește ca aliat România, are nevoie de o social-democrație puternică. SPD nu va redeveni puternic decât după ce se va purifica, debarasându-se atât de liderii toxici, cât și de coalițiile toxice. De aceea, cu cât mai mare va fi înfrângerea tactică a SPD la scrutinul din 24 septembrie, cu atât mai mare va fi victoria strategică.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ