La gara Bacău, între Scila şi Caribda

0
865

Sunt sigur că actuala administrație și domnii consilieri locali au găsit o soluție și vor rezolva problemele din pasajul gării Bacău. Până atunci, pentru cei care trebuie să ajungă la linia 2, 3 sau o altă, în afara liniei 1, e bine de știut:
– gardurile de protecție care nu permit accesul în zona căii ferate sunt întregite în porțiunile folosite odinioară pentru traversare neregulamentară și escaladarea lor necesită puțin antrenament, o îmbrăcăminte adecvată ăi multă, multă atenție.
Avantajul este că astfel puteți să vă bucurați de un aer respirabil.
– dacă alegeți să evitați riscurile și să respectați regulile de circulație pietonală în zona gării, coborați în pasaj cu niște batiste parfumate și mult curaj.Nu încercați să scurtați traseul prin tunel, ieșind în incinta gării, deoarece acolo trebuie să escaladași o banca care transmite mesajul consacrat- pe aici nu se trece. Așa încât, lăsați în stânga WC-urile care mai au doar țevi ce comunica direct cu canalizarea subterană, nasul în dreapta și închis, apoi cu viteza maximă, înainte. Dacă nu rezistați, puteți trimite un semnal de SOS la DSP Bacău – 0234 – 510917.20170513_043125Este singura gara din România la care WC-urile din pasaj au în dotare niște guri de canal deschise tuturor, deoarece încă nu sunt uși, vase de toaletă, etc. și pentru turiștii autohtoni sau străini de țara noastră poate lăsa o impresie olfactivă și vizuală nemuritoare. Invit și direcția de sănătate publică Bacău să se bucure de peisaj și miresme. Sunt plătiți corespunzător pentru astfel de activități, noi nu prea. Sa auzim de bine!20170513_043228

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ