Autoritățile ruse au încheiat căutările pe aeroportul din Rostov pe Don după prăbușirea avionul companiei „Flydubai”

0
364

Anchetatorii ruși au decis să se focalizeze pe găsirea cauzei accidentului şi pe identificarea celor  62 de cadavre – 55 de pasageri şi 7 membri ai echipajului .

Ministrul rus al Transportului, Maxim Sokolov, a anunţat încheierea operaţiunilor de căutare de pe aeroport și continuarea anchetei cu analiza fragmentelor de avion și identificarea AND-ului celor morți. Autorităţile au exclus pista teroristă ca posibilă cauză a tragediei. Comisia rusă de Investigaţii a precizat că va analiza trei posibilităţi: probleme tehnice, condiţiile meteo dificile şi eroarea umană.

Rusia a declarat astăzi zi de doliu naţional în regiunea administrativă Rostov, care se învecinează cu Marea Azov şi estul Ucrainei.

La bordul aeronavei, 44 dintre pasageri erau ruşi, opt ucraineni, doi indieni şi un uzbec. 33 dintre pasageri erau femei, 18 erau bărbaţi, iar patru erau copii.

Compania Flydubai a anunţat că va acorda un ajutor de 20.000 de dolari de pasager rudelor celor morţi în accident.

Avionul Boeing care venea de la Dubai s-a prăbușit sâmbătă pe aeroportul din Rostov-pe-Don, în sudul Rusiei, în condițiile de vizibilitate scăzută și a provocat moartea a 62 oameni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ