Cod Galben de precipitații în 14 județe din țară

0
377

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis Cod Galben de furtună și ploi pentru 14 judeţe, valabil până în jurul orei 18.

În zona de munte a judeţelor Neamţ şi Bacău se vor semnala cantităţi de precipitaţii ce pot atinge şi depăşi 25-30 de litri pe metru pătrat, grindină de dimensiuni mici şi medii, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Potrivit meteorologilor mai sunt avertizate judeţele: Mureş, Braşov, Cluj, Bistriţa-Năsăud și Satu Mare, unde se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse de ploaie ce pot depăşi 25 de litri pe metru pătrat, grindină de mici dimensiuni, intensificări ale vântului.

Fenomene similare se vor semnala local şi în jumătatea de sud a judeţului Mehedinţi, în nord-estul judeţului Gorj, în judeţul Vâlcea şi în nordul judeţului Olt, îndeosebi în zona Slatina, Ploşoiu, Teslui, Voiceşti.

Până la 17,30, în centrul şi sud-vestul judeţului Timiş, în nordul judeţului Hunedoara şi nord-vestul judeţului Bihor sunt așteptate precipitaţii, grindină, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ