Poliția a descins la unitățile sanitare din țară pentru a căuta probe în dosarul dezinfectanţilor diluaţi

Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice desfăşoară o acțiune de ridicarea de probe şi înscrisuri la mai multe spitale.

0
385

Poliția Română a descins astăzi la 25 de unităţi sanitare din Bucureşti, Bacău și din alte 20 de judeţe, de unde ridică probe şi înscrisuri, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor şi falsificare sau substituire de alimente ori alte produse.

Potrivit unui comunicat la poliției sunt puse în aplicare și 4 mandate de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi Ilfov, la sediul şi punctele de lucru ale companiei Hexi Pharma, dar şi acasă la patronul Dan Condrea.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal sub coordonarea procurorilor din cadrul PÎCCJ, împreună cu reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii.

La operațiune participă 152 de poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi specialişti criminalişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică.

Mai sunt implicați poliţiştii de la investigare a criminalităţii economice, de la ordine publică şi specialiştii criminalişti din cadrul DGPMB şi de la inspectoratele de poliţie ale judeţelor Alba, Argeş, Bacău, Braşov, Brăila, Caraş-Severin, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Iaşi, Mureş, Olt, Prahova, Satu Mare, Suceava, Timiş, Tulcea şi Vâlcea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ